Datorproblem / datorreparation / service

Vid allmänna datorproblem med Windows, Internet, programvaror etc. ber vi dig att kontakta din dator/Internetleverantör. Vi har tyvärr ingen möjlighet att bistå med support och hjälp på dessa områden.

Har du viktiga data som måste säkras ?

Misstänker du att din dator har ett begynnande hårddiskproblem? Är du orolig för en hårddiskkrasch och har viktiga data som du inte kan riskera att bli av med inför en service? Har du själv inte lyckats med att säkerhetskopiera kan vi hjälpa dig med att säkra dina viktiga filer. Om hårddisken fortfarande i stort sett är utan fel och med ett intakt filsystem blir kostnaden avsevärt lägre än för en räddning från en defekt hårddisk.

”Tyvärr, hårddisken är trasig och filerna gick inte att kopiera …”

Har du fått tillbaka din dator från reparation/service med ett negativt besked om dina viktiga filer? Tyvärr är detta ett inte alltför ovanligt besked man kan få som kund. Då kan du kontakta oss. Vi kan hjälpa dig – även om hårddisken är trasig!

Industri-PC med defekt hårddisk ?

Vi kan i många fall anpassa och ersätta en defekt hårddisk i system som endast är anpassade för att fungera med sin originalhårddisk. Även defekta moderkort kan i en del fall repareras om inga ersättningsmöjligheter finns.